Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Radosław, dziękuję 
    • @Berenika97 Bereniko. Poruszył mnie Twój wiersz głęboko. Przypomina mi, że pamięć jest ogrodem i jeśli się jej nie pielęgnuje, porasta ciszą i cierniem. A jednak nawet w zapomnieniu tli się iskra obecności, czekająca, aż ktoś zechce ją nazwać żywą. Twój wiersz to żywy obraz utkany z pięknych wersów.
    • Przeszłość milczeniem. Interesujące. W sumie na przeszłości zwykle się układa kolejne warstwy, które są ważniejsze bo głośniejsze, bardziej dopasowane do czasu obecnego. Żeby spod tego coś wydostać, często potrzeba wiele trudu, ale bywa, że warto.   Pozdrawiam :) 
    • @Jacek_Suchowicz nie zatrać tego co nie tylko w jednym oku mam widzę cię a ty mnie jeszcze nie widzisz ale już wiesz że nie ma tego tamtego że zguba to tylko echo więc proszę nie mów z innymi bo jestem ja czy będę cicho  czy krzyknę sza jeśli sądzisz przez chwilę że miałem na myśli sex to miałem i węglem są Twoje myśli i ten niedzielny dzień @Berenika97 Ale tylko w poezji, inne już za mną :)))
    • @Roma W kilku zaledwie wersach - ostrych napisałaś o naturze prawdy i bólu. Prawda jak otwarta rana, reaguje na każdy dotyk fałszu. No i jest natrętna, nie daje spokoju. Świetnie to ujęłaś. :)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...