Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Na strunach rdzy     grają skoczne liście poruszone wiatrem                        otulony mgłami świt na powitanie  zawiesił pierzynę jakby chciał mnie chronić ciekawość góruje - sarny z mojej strony   nagle gumiak zamarł nogą nijak ruszyć ramionami wiatrak - no i bęc - w kałużę    w płowiejących trawach rdzawe ikebany i jak okiem sięgnął tropy zjesiennienia a ja zliczam lata gubiąc się w rachunkach przecież moja jesień właśnie się zaczyna      wrzesień, 2025        
    • @sam_i_swoi  no, pasujący klucz trudno znaleźć. Tak jak istnieje tylko jedna druga połówka tej samej pomarańczy. Podoba mi się bardzo.
    • @Somalija mam taką piosenkę jesienną dla ciebie, Aga, z różnymi kolorami liści, parkową, smętną...    
    • @Berenika97  tak sobie myślę, że tyle żyjemy( po śmierci)  ile trwa pamięć naszych bliskich. Piękny
    • ... ja.. :) nazwę Cię.. żywą.!. żarcik z przymrużeniem oczka. Balansujesz treścią pomiędzy światami, tak odbieram i zrobiłaś to umiejętnie. Pierwsze trzy, to swoista skarga.... może peelka świadoma własnego życia ma takie przemyślenia. Tajemnicza nieco treść, ale mnie bardzo pasuje. Dobrego popołudnia.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...