Kamala Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 Weszli mi do życia weszli mi do szkoły weszli na ulicę wchodzą mi do głowy Próbuję się ich pozbyć, ale ciągle mijam plakaty i billboardy strasznie głośno wyją Gdzie tylko nie spojrzę ciągną mnie do siebie traktują mnie jak produkt wszyscy są w potrzebie Z każdej strony słyszę te historie smutne ktoś zapłakał, ktoś się cieszył wszystko takie durne Obie strony sobie myślą, że są bardzo mądre gorzej im z każdym wyznawcą węszę gdzieś w tym podstęp Nie zamierzam nic zabijać ani rodzić papki więc zostawcie mnie w spokoju oraz inne Matki Wszyscy przeginacie mam już dość tych gierek! Nie właźcie z buciorami czy to aż tak wiele? Żadnej z nich nie bronię żadnej nie popieram żadna z nich nie powie "Myślę o kobietach". 2
Kamala Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 @Agrafka Dziękuję za komentarz, również pozdrawiam
aMZ Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Może dlatego , że się aż tak bardzo nie znam / to jest ironia / , jak niektórzy na tym Portalu, to mi się Bardzo Podoba! Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi