Lilith MyszAnna Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zima nadeszła z rykiem orkanu na wylot przeszyła głowy bezludnym zimnem na placu Zbawiciela znowu społeczny ferment sieją radykałowie spowiła wszystko białym całunem jak kirem żałobnym tłumiąc wszelkie ludzkie odgłosy zbierając żniwo w wysokorozwiniętych miastach wraz z „białą śmiercią” chemiczną plagą XXI wieku w skutek przerostu formy ponad treścią w wieczornych wiadomościach znów wzrosła statystycznie liczba zgonów wśród bezdomnych ktoś krzyczał wczoraj o jutro i o na nowo bez grzechu poczęcie z nadziei pod choinką jak co roku znajdę jedynie do samej siebie ciepły poemat – - te programowe 1200 znaków o wiosennym cudzie nad Wisłą Tekst & Grafika - By Anna Gabriella Lilith Gajda © All Rights Reserved W kraju cudu nad zamarzniętą Wisłą… Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
[email protected] Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2021 @Lilith MyszAnna "Kłam do mnie szeptem" cóż robić... uciekłem. Pozdrawiam Anno.
Rekomendowane odpowiedzi