-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Rafael Marius · Opublikowano
@Berenika97 Te dawne role płciowe już wyraźnie przejrzały. System gnije, a z niego wyrasta kolejny. -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@iwonaroma Coś w tym jest. Czas w telefonie stał się tylko zestawem cyfr i ciągłym pośpiechem. Ale chyba papierowe kalendarze ścienne czy biurkowe przeżywają teraz swój mały renesans. Może ludzie tęsknią za tym, żeby czas znów miał swój kształt. :) -
Przez jan_komułzykant · Opublikowano
@Nata_Kruk Dobry wiersz i temat, bo mimo, że nie nastraja pozytywnie, jest bardzo, bardzo, potrzebny. Czy ten jednopłciowy koszmar, jaki szykują elyty dla przyszłych pokoleń, a w tym najmłodszych, często własnych dzieci, naprawdę może skończyć się dobrze? Kreowanie pewnych dziwnych zachowań i wynaturzeń, to przecież już nie bajka, lecz fakt. Dzisiaj w pewnym medium przekazano również informację o zboczeńcach hetero, czyli mamie i tacie, którzy zdecydowali pozbyć się jednego dziecka z ciąży bliźniaczej... bo? "Bo tego drugiego, to oni nie planowali". Jak dla mnie po 20 lat, bez możliwości wyjścia przed terminem, to i tak będzie nieadekwatna kara. -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Nata_Kruk Bardzo dziękuję! Dzieciństwo jest bardzo ważne dla dalszego życia - wiem, że to truizm. Ale chciałam też zwrócić uwagę, jak bardzo tłumi się w dzieciach naturalne, zdrowe emocje. A później, jak trudno jest odnaleźć "siebie" w życiu, nie poddawać się presji różnych , społecznych oczekiwań. Serdecznie pozdrawiam. @Rafael Marius Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne