Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Dzisiaj dzień walki z depresją i użyłaś dwóch  słów: próg i zanikanie. Zsunięcie się z progu w otchłań zanikania bywa podróżą w jedną stronę, autodestrukcji. Niestety znam kilka osób z mojego pokolenia, ale także pokolenia moich dzieci, które tam się osunęły na amen, albo wróciły poharatane fizycznie i mentalnie. Dobrze, że o tym dzisiaj wspomniałaś.  Pozdrawiam serdecznie 
    • @Magdalena   tak jest.
    • @Leszczym Ubawiło mnie to poetyzowanie na fali kudłatych myśli :))
    • @Alicja_Wysocka   to ja się Alu z Tobą zgadzam.   ja to nazywam nadzieja.   a ktoś kto przy komputerze doznaje przyjemnosci nawet troche "kłamiąc' jest swoistym bohaterem bo szuka przyjemnosci ktore zabral mu czas.    w realu stał się niewidoczny. w sieci ktoś mówi mu "kocham".   i jest ok.   i mnie się buzia śmieje.   niech kazdy kto moze szuka szczęścia gdzie może.   i tylko o tym napisałem.   a to co Ty piszesz......   calkowita zgoda !   Alu.   wszystkiego dobrego.   i dzięki:)         @Magdalena   chcesz !    to masz.   milość w domu spokojnej starości.   satyra.   sadź dziewczyno.   a ja napiszę swoją.   sorry, ale bez Twoich korepetycji :)   pokaż co umiesz.   masz 48 godzin.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...