-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Poet Ka · Opublikowano
@hollow man przed chwilą skończyłam drylowanie wiśni zaraz udam się na spoczynek -
Przez Amber · Opublikowano
@Gosława Reniu, "czas [...] na wrzaski" i nobla za pokój i gościnność. Przecież wiesz, że wiersz mi się podoba.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Świetny tytuł. -
Przez Achilles_Rasti · Opublikowano
wszyscy na ciebie patrzą powiedz mi kim jesteś wydaje ci się że jesteś centrum wszechświata ty a może się mylisz może rdza która cię otacza jest jedyną rzeczą prawdziwą myślisz że jest zła że zabiera ci ciało imię czas a może właśnie robi z ciebie coś więcej może rdza to diament tylko jeszcze nie potrafisz go zobaczyć skąd wiesz że to nie jest twoje błogosławieństwo ktoś cały czas cię obserwuje bóg? wszechświat? ty sam za kilka lat? może gdzieś istnieje lepsza wersja ciebie i patrzy jak znowu marnujesz ten moment ale co z tego jesteś tutaj teraz przynajmniej tak ci się wydaje jesteś pewien? -
Przez APM · Opublikowano
@andrew dziś wiem, że warto, ale są takie chwile zagubienia, zmęczenia, że nadzieja ostatnią deska ratunku zostaje. @Berenika97 Ą witenie opisałas. Własnie tak się czułam i chciałam, żeby inni poczyuli, przypomnieli sobie taki stan. @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję za wpis. Nadzieja w życiu najważniejsza, chociaż siedzi z tyłu, ale na szczęście siedzi tam z nami.
-
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne