Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Pan Sylwester na sylwestra gdy przestała grać orkiestra bo muzycy spici w belę wziął na parkiet pannę Felę, która od lat w tym lokalu prawie, że na każdym balu i do tego za darmochę na parkiecie swoją brochę w pełnej jej okazałości rozbawionej publiczności przedstawiała bez obiekcji jako detal w swej kolekcji. Pan Sylwester jak przystało strzelił mowę okazałą po niej chciał pokazać broszkę lecz się biedny zdziwił troszkę bowiem na stolika blacie zamiast broszki były gacie lecz nie jakieś tam barchany tylko stringi do podmiany gdyby Feli się spociły te, co broszkę jej okryły teraz to już wiecie sami broszka jest, lecz za stringami. 1
Iwa-Iwa Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 super!!! pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku !!!! 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Iwa-Iwa Wobec tego mogę śmiało rzec, że coś mi się udało czyli kończę rok sukcesem rozrywkowo, nie biznesem. Pozdrawiam sylwestrowo życząc Szczęśliwego Nowego Roku HJ
Iwa-Iwa Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Henryk_Jakowiec Jeżeli moje skromne zdanie coś dla ciebie znaczy dla mnie ten utwór to bomba, super i dziękuję za piękne życzenia składam je również z przyjemnością niech wszystko w Nowym Roku to co najcenniejsze czyli marzenia się spełnia :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Przewrotne i z humorem, a to rzadkość:). 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Iwa-Iwa Dla mnie potęgą słowo wybrzmiewa kiedy jest czułe, kiedy dojrzewa, karmi nadzieją, dobrocią darzy rozjaśnia uśmiech a gdy się zdarzy że to ja właśnie odbiorcą jego jestem i to z powodu tego że to, co piszę ktoś inni ceni jesteśmy z weną rozanieleni. Pozdrawiam sylwestrowo życząc Szczęśliwego Nowego Roku HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Marek.zak1 Rzadkość ma też i minusy ot chociażby włosy moje dzielić kiedyś można było je na cztery, dziś na dwoje. Pozdrawiam sylwestrowo życząc Szczęśliwego Nowego Roku HJ
Gość Franek K Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Niezła z Feli jest czyścioszka, Ale to nie moja broszka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Henryku. Darz wiersz w Nowym Roku Edytowane 30 Grudnia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Franek K Tym, co broszkę mieć by chcieli mogą, ale najpierw Feli muszą coś zaoferować wtedy będzie pertraktować. Najpierw zajrzy do koperty jaka skala jest oferty a gdy ją to zadowoli to ulegnie i pozwoli... Ja pozdrawiam sylwestrowo życząc abyś noc szałowo aż do świtu przebalował i byś po niej ''nie chorował". Gdyby jednak się zdarzyło i ciut więcej się wypiło proponuję by na kaca wiersz napisać ponoć praca i tu problem jest niestety bo słyszałem, że sztafety jeszcze lepsze, gdy klin klina jednak, gdy się nie przegina. Pozdrawiam Henryk
Gość Franek K Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Henryk_Jakowiec Piękne dzięki Ci Henryku, Choć za kołnierz nie wylewam. To Ci zdradzę, że mam problem. W garderobie brak kołnierza Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Franek K Na to też się znajdzie rada pożycz kołnierz od sąsiada przyszyj do swej kamizelki i wystartuj do butelki. Pozdrawiam HJ
kot szarobury Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 :) Wszystkiego najlepszego, Henryku. Dosiego. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 @kot szarobury Stary odchodzi w przeciwną stronę Nowy odsypia noc Sylwestrową a ja dopiero ruszam w piernaty bo widmo kaca wisi nad głową. Pozdrawiam noworocznie HJ
Rekomendowane odpowiedzi