-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Duch7millenium · Opublikowano
@Stary_Kredens > bo w kogo innego mamy wierzyć Właśnie ;) Ja wiem w kogo ale moja wiedza zahacza o okultyzm, który jednak okultyzmem nie jest. Tak jak przestałem kupować pewne rzeczy, tak przestałem sprzedawać. Niestety ludzie nie szukają drogi, bo gdyby uważnie przestudiowali to, co ja i jeszcze jedna osoba mamy do powiedzenia to by ją łatwo znaleźli. Ludzie wierzą w to, że drogę odnaleźli. Amen -
Przez Poetry from DAD · Opublikowano
Ogród zamkowy ukrasza krokus, Fontanna muszli, W której Trytoni przestrogę rozpruśli: By nie zatonąć w ukochaniu muz, Gdy Cię ośmieli, na skarpie der Kuss. Z cyklu Siedem fontann Lipiec 2024 -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
@Domysły Monika życie bywa na ogół jak w niebie innym razem już na nas czekają raz wkładamy jesionkę na siebie ale czasem to na nas wkładają :)) -
Przez beta_b · Opublikowano
A może by tak zaryzykować i wpuścić słońce do swego domu. Otworzyć okno i się nie chować, przecież nie robię nic złego nikomu. A może by tak nie wierzyć w bajki i w tę koszmarną z Czerwonym Kapturkiem, która nastawia na siebie ludzi, myląc facetów z ogromnym f... Po co straszenie ma służyć sprawie? żeby nastawiać ich naprzód sobie? Żeby konflikty piętszyć - nie głuszyć, żeby ktoś rządził, a inny miał odeǰść? Tak nudne bajki są o współpracy, gdzie wije miłość i zaufanie. A potem nagle brakuje wzorców, bo jest ciekawsze knucie i granie. -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
w twoim wierszu przesłanie jest fajne reszta przyznam mi jakoś nie leży bo niedziele są takie zwyczajne z dniem codziennym wypada się zmierzyć on przynosi tysiące spraw zwykłych przykrych smutnych wesołych radosnych segregować winniśmy te liście bo kształtują i czynią dorosłym :)))
-
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne