Somalija Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 nie chcę topielcem w nim wypływam sprzątam zabiorę tylko węgle czerwono żarzą skórę nie martw się kupi ci choinkę, pierścionek obrus jest w komodzie idę na północ 7
Antoine W Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 podoba się (i podoba się to samo @Leszczym).... jedna łezka dla Ciebie @Somalija
Somalija Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Antoine W Cześć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dlaczego łezka ? 1
Antoine W Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Somalija Powinny być Serducha i Łezki - Łezki, jak się kto-ś wzruszy... nie wstydzę się, się wzruszyłem, no. 1
Somalija Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) @Antoine W nie przejmuj się. Podobno jak człowiek czuje, że go boli to znaczy, że żyje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam serdecznie, dziękuję z łezkę i serduszko . Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 Ja również serducho zostawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 @Gosława dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam przedświątecznie . 1
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 @Somalija Ja od jutra zaczynam jazdę na mapie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę oddechu na Orgu łapię
Rekomendowane odpowiedzi