Antoine W Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 przed T. M przed Tęczowym Mostem stoję a przejść dalej... już nie mogę a ty co mi nie dajesz pić ani jeść zabij w końcu - pozwól przejść cóż ci zrobiłem? kimże jam jest? a moje imię? ty dobrze wiesz... to tylko kot i tylko pies... Barbarze Borzymowskiej 1
Konrad Koper Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @Antoine W Wykazałaś wrażliwość !!
Antoine W Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @Konrad Koper nie odwdzięczaj się - wal prawdę w oczy ;)
Konrad Koper Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @Antoine W To jest obiektywna ocena !!
Antoine W Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) @Konrad Koper A to dziękuję bardzo (bo faktycznie mnie to mocno dotyczy - znaczy boli) (i w związku z tym zmień "łaś" na "łeś" bom chyba chłop?, i stąd moje niecne podejrzenia) (zmienię awatar) Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Antoine W (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi