Julinka Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 witam serdecznie Chciałbym zaprezentować państwu mój nowy utwór przy współpracy z panią Vlasta Traczyk, której pragnę gorąco podziękować. 2
[email protected] Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 @Julinka Julinka bez twarzy, duszę swoją zdradzi. Pozdrawiam piosenka cudowna, pełna nostalgii i wyciszenia.
WarszawiAnka Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 Urokliwy utwór, przyjemnie było posłuchać. W wideoklipie najbardziej mi się podobał moment, gdy rozchodzące się na wodzie fale przechodzą w rozpiętą na gałęziach pajęczynę. Jedyne zatrzeżenie jakie mam to to, że tekst nie zawsze jest wyraźnie słyszalny. Pozdrawiam
Julinka Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2020 @[email protected]Dziękuję
Beata Rabiega Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Pozdrawiam. Mądry, nastrojowy tekst i piękne wykonanie. Słuchałam z przyjemnością.
Sabina Gumuła Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @Julinka Piękne wzruszające. wykonanie, niebanalny. tekst. utworu, czekam. na. dalszy. ciąg,
Joa Bza Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2021 Ładne wykonanie , przyjemnie się słucha tylko dlaczego Artystka pokazuje się nam z tyłu ?
Rekomendowane odpowiedzi