Leszczym Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Mijasz wrażenie spojrzeniem pośród traw betonu Odpowiadasz na pytania najmniej wymijająco Starzejesz się każdego dnia o kilka godzin Młodniejesz urodą przekonań znów dojrzałość Otwierasz bezbronne przemijanie jak pudełko zapałek Nie pójdziemy jutro do knajpy bo są zabronione Nie porozmawiamy o nas wwierca się polityka Posłuchamy różnej muzyki Każde na swoim Nigdy nie będziemy młodsi aniżeli wczoraj Wspólny wiersz przygnębienia jest na dwa głosy Zostaje nam cześć dzień dobry czasem jak się masz Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 3
duszka Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poczułam to przygnębienie.., rezygnację pomieszaną z wyczerpaniem... Tak, tylko to nie przemija zupełnie, co sięgnęło tak celnie i głęboko, że zostawiło trwały ślad, zapisało sie w kimś lub czymś... Sugestywny wiersz. I bardzo podoba mi się "Młodniejsz urodą przekonań" :) Pozdrawiam!
Leszczym Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 @duszka Dzięki Duszyczko jesteś dobrym duszkiem tego forum:) Ślady są w każdym z nas, we mnie również. Stety / niestety :// 1
Rekomendowane odpowiedzi