Somalija Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) nie mam pewności czy żyję wiecznie tropię cienie nie mam ścieżki świata czarne skrzydło i lód przysięgałam ale pojawiła się Dolores ból wybrał mnie próbowałam cię prześnić polarną bezzorzą przetruć raz zawity mrok pełza zawsze Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 6
Gość Radosław Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Somalija Poczekam jeszcze chwilę i kliknę, niech mi emocje do mózgu dojdą. Pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Radosław cześć Radek, Ty chyba masz tu jakiś dyżur. Co wchodzę, to Cię spotykam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Fajnie . Pamiętasz jak pisałam, że ćwiczę ? Już mi przeszło . Schudłam 3 kg i osiadłam na laurach . Pozdrawiam .
Gość Radosław Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Somalija Mam ostry dyżur. Drobne kroczki, zacznij od tego, że będziesz codziennie przez parę minut myślec o porannej gimnastyce, naszykuj buty, w następnym miesiącu bidon z wodą, potem, na wiosnę wyjdź na spacer, marszobieg i powoli, krok po kroku ...;) Gratuluję rezultatów
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Witam - podoba mi sie - są emocje... Pozd.
Somalija Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar Cześć Waldku, dziękuję za odwiedziny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , wszystkiego dobrego. Pozdrawiam .
w kropki bordo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 @Somalija kurde, siekasz frazy jak kapustę na kiszenie.... "nie mam pewności czy żyję wiecznie tropię cienie nie mam ścieżki świata czarne skrzydło i lód (...)" Nie wnikam, być może tego nie czujesz....okrutnie kaleczysz frazę... czujesz, czy nie czujesz? Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 @w kropki bordo oczywiście, ale Ty narobiłaś baniek mydlanych z mojego wiersza. Czuję mocno i dziko, podobnie jak Ty, a wyrażam się po swojemu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję za odwiedziny i komentarz. Pozdrawiam, trzymaj się ciepło .
w kropki bordo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 @Somalija nie, połączyłam tylko frazy.....dobrej nocy :)
Stary_Kredens Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Myślenie mnie boli i Parszywie dwa podobne tematy a jakże inaczej napisane. 1
Rekomendowane odpowiedzi