Somalija Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) nadprzyrodziłam się smutną podróżą grudzień czerwiec służąc cierpieniem zgodnie z tradycją w gorsecie codzienności dźwigając pierścień wydłubałam ostatnią gwiazdę zdrętwiała wyżynam ścieżkę w szkle za bezbarwny stan płacę krwią Edytowane 25 Listopada 2020 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 7
Gość Radosław Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Co tu się dzieje ;) ?
Somalija Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @Radosław Cześć, oj tam. To, co zwykle. Ale dobrze, że Cię tu czytam, bo muszę się czymś pochwalić. Otóż, uważaj jak stoisz, to usiądź Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Zaczęłam ćwiczyć i... normalnie mięśnie zaczęły się pojawiać . Pozdrawiam radośnie. 1
w kropki bordo Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @Somalija wydumujesz.... myślę, oczywiście mogę się mylić... ale.... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @w kropki bordo jesteś w błędzie... ale jakie to ma znaczenie. Dziękuję, że wpadłaś. Jak zawsze z wielkim zaangażowaniem, próbujesz mnie zrozumieć. Pozdrawiam , Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Gość Radosław Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2020 @Somalija Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To znaczy, że masz dobrą definicję. Uważaj tylko na przerost formy nad treścią ;) A tak poważnie gratuluję zaangażowania i życzę wytrwałości.
Somalija Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2020 @Radosław będę pracowała zgodnie z starym powiedzeniem ,,W starym ciele, zdrowe cielę " Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Radosław Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2020 @Somalija uciekasz od wiersza ;)
Somalija Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2020 @Radosław coś Ty, działam taktycznie, rozgrzewka, trening i ciasteczka, pierniczki, czekolada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Radosław Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2020 @Somalija ale interwał. Wyznaczasz nowe kierunki w metodyce treningu. ;)
Somalija Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 @Kot a tam, Kocie, chyba chciałbyś być ,,niekumaty'' Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. Pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi