Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97  Podoba mi się poetycka abrewiacja portretu. Robienie na szaro to współczesny trend :)  Pozdrawiam serdecznie.
    • Autor ukazuje dwie perspektywy widzenia świata , jakby naturalną wysokiej klasy ludzką i chemiczno-przemysłową trochę śmietnikową, punktem zbiegu jest tylko niebo ale i to jest inne bo inne jest światło i pogoda , można powiedzieć że tak było a jak będzie to już zależy od nas.
    • @Magdalena   jestem łagodny w te jasne dni ptaki już śpiewają  po lasach właśnie się dowiedziałem że trwa olimpiada
    • @vioara stelelorDziękuję. Co do maskowania, to po prostu staranie się być, jak osoba neurotypowa, co zmniejsza prawdopodobieństwo odrzucenia, albo niezrozumienia w gronie tychże osób. Przykład: nie lubię patrzeć ludziom w oczy, no ale rozmówca raczej tego oczekuje, więc wypada co jakiś czas spojrzeć mu w oczy podczas rozmowy, mimo że ja np potrafię rozmawiać w ogóle nie spoglądając w oczy swojego rozmówcy i nie wiem czemu akurat jest taki wymóg. Robię to więc, ale kosztem zużycia dużo większych zasobów energii. W ogóle twarz jest bardzo skomplikowana i patrzenie na nią samą, rozpoznając wszystkie tajniki mimiki jest męczące. No ale wypada spojrzeć w te oczy przecież, nie? :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No, brawo :-) Złapałeś mnie, ja już niedowidzę.   Ale w sumie fajnie wyszło :-) Pozdrawiam :-)   To jest tylko wierszyk droga Bereniko, jakie tam mocne... Pozdrawiam i dziękuję :-) AJ się zastanawiam, czy Ty nawiązujesz do mojego wiersza sprzed innej epoki świetlnej czyli kilka stron wcześniej? Ja sama już ledwo pamiętam tytuły, większości nie pamiętam Bardzo dziękuję, pozdrawiam :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...