Joachim Burbank Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 zestarzeli się bohaterowie naszej młodości nie ma już ideałów i my starzejemy się z dnia na dzień nie chcąc spojrzeć prawdzie w oczy zostało nam ledwie kilka metrów ziemi z całego pola które jeszcze niedawno rozciągało się po horyzont 6
Joachim Burbank Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @Ewa Witek dziękuję!
duszka Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @Joachim Burbank Pesymistycznie zabarwiony wiersz.., jednak jego końcowa metafora mnie zachwyciła i rozjasniła mi nastrój :) I przypomniałam sobie pewną mądrosć, która mówi, że to co przeżylismy jest bezpiecznie zachowane w przeszłości, to jest nasze i nikt nam już tego nie może zabrać. Lubię tę myśl :) Pozdrawiam Cię serdecznie!
Joachim Burbank Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @duszka dziękuję bardzo, miło mi:) Dużo słońca!
MIROSŁAW C. Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @Joachim Burbank Powołani do istnienia eksplozją narodzin zderzamy się z nieugiętym prawem natury.
Stary_Kredens Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 czasem takie refleksje z czasem nachodzą i to coraz częściej ale może to nie wszystko tylko te kilka metrów , może otwiera się wszystko poza horyzont pozdrawiam Kredens
Joachim Burbank Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 @MIROSŁAW C. ot co... dzięki za odwiedziny:) @Stary_Kredens może, może, dziękuję:) @Dag dziękuję bardzo:))
Joachim Burbank Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2020 @VaruVaeri @Franek K @fanTomass @Ruth Mallory @Nieznajomy Niewidzialny bardzo Wam dziękuję za wizytę i serduszka!!!
Rekomendowane odpowiedzi