jazzkółka Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 kupiłam go w całości w worku mówią że dziurawy żywy i martwy jednocześnie jak amen w pacierzu podobno schrödingera ale i tak lubię obserwować jak chadzamy swoimi drogami w pola na manowce po rozum nie do głowy zlizując drgania ze strun i nastrojów bo zanim nie otworzę pudełka przeciągamy się przez to samo ucho igielne futro wystawiając do wiatru a wokół skrzy poezją pachnie i magią 6
Sekret Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Kocham nawiązania do fizyki kwantowej w poezji. Są znakiem nowych czasów i - moim zdaniem - uwolnieniem się od postmodernistycznych wizji końca świata, końca wyobraźni i twierdzeń jakoby wszystkie motywy zostały już poruszone. Nauka nie ujmuje magii życiu, lecz wytwarza różdżki, by ten czar okrzesać. A przynajmniej ja tak uważam. Podoba mi się, łap plusika. Pozdro! Edytowane 4 Listopada 2020 przez Sekret (wyświetl historię edycji) 1
Czarek Płatak Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Bo wszystkie koty to fajne chłopaki, ee i dziewczyny ;) 1
jazzkółka Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 @Czarek Płatak Skoro TY tak mówisz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (A Zuzanna mówi, że najlepsze koty rosną na placu Pigalle) @Agrafka Dziekuje, Agrafko! Ufff, upiekło Misię jakoś z tym udawaniem mądrego tekstu Pozdrowienia, serdeczne @Jacek_K Dziękuję, Jacku... Pozdrawiam, zaniemówiona z lekka... @Sekret A Misię bardzo podoba Twoja definicja nauki Bardzo miły i motywujący jest Twój komentarz - serdecznie dziękuję za te słowa Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi