Niewygodna Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 uśmiechem i miłością przepełniłam ostatnio życie wena poszła w drzazgi z powodu twoich oczu poukładane sentencje w drobny mak się posypały bo szczęście nie sprzyja poetom 6
Bogdan Brzozka Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 Coś w tym jest - wiersz Twój Niewygodna podoba mi się - jako komentarz utwór pierwszy z płyty ( chociaż reszta też wspaniała) pozdrawiam :)
Niewygodna Opublikowano 31 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 @Bogdan Brzozka bardzo dziękuję za komentarz i cieszę się, że sie podoba. @Ewa Witek @Sylwester_Lasotarównież pięknie dziękuję. Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
Bogdan Brzozka Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 @Niewygodna Napisałem ,,utwór z płyty"ale nie zamieściłem - sorry - naprawiam błąd. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 Witam - podobają mi sie owe drzazgi. Pozd.
Niewygodna Opublikowano 31 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 @Bogdan Brzozka myślałam, że to błąd po stronie technicznej. Nie znałam wcześniej tej piosenki, przesłuchałam. Bardzo dobrze tutaj pasuje. Jeszcze raz dziękuję. :) @Waldemar_Talar_Talar cieszę się i dziękuję :)
Nata_Kruk Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne.. pół żartem pół serio... Pozdrawiam.
Niewygodna Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 @Nata_Kruk może wena wróci i pozwoli pisać teraz pozytywniejsze utwory. Sama jestem ciekawa, co z takiej pozytywnej weny może wyjść. :D Dziękuję za uwagi i komentarz. Pozdrawiam serdecznie :) @opalrównież dziękuję i pozdrawiam. :)
Rekomendowane odpowiedzi