Wojciech Bielun Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) zdejmując co zewnętrzne odkrywam nieumiejętność rozpoznawania losu skrywam emocje zaczynam od tego co wiem potem się cofam rozważam sto pomysłów i sto następnych wiedza bywa kłopotliwa nie wiadoma co z nią począć chaos jest bardziej swojski i bezpieczny jak bałagan w szufladzie nie myślę co możliwe rozpatruję fakty Edytowane 30 Października 2020 przez Wojciech Bielun (wyświetl historię edycji) 2
joanna53 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 faktom nie da się zaprzeczyć, pozdrawiam.
Wojciech Bielun Opublikowano 30 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 dziękuję za komentarz
duszka Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z chaosu może urodzić się intuicja, objawienie, bo jest tam na nie "wolne miejsce", miejsce, w którym po prostu mówimy "nie wiem". Dopóki wiedza zostaje w głowie i nie "wcieli się" w nas, może nam przeszkadzać żyć z głębi, z serca... Bardzo inspirujący wiersz, jak zwykle :) Serdecznie pozdrawiam.
ais Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 Ostatnich dziewięć publikacji ma jeden tytuł wiersze z Bończy i tym samym stają się bezpłciowe i pozbawione tożsamości. Pozdrawiam.
Wojciech Bielun Opublikowano 30 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 @duszka dziękuję za komentarz. Myślę,że przyjdzie czas na rozmowę. Pozdrawiam @ais to wiersze do mojego czwartego tomiku ,,wiersze z Bończy''
ais Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomik nosi tytuł wiersze z Bończy, ale same wiersze nie posiadają tytułów? To może jakieś pesele, albo co. Bo gdyby ktoś chciał polecić innym Twój jeden wiersz, to ój nie wiadomo jak, bo mają ten sam tytuł. Do dupy, mój Panie, żeś to sobie wykoncypował. Pozdrawiam.
PuszKin Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 @Wojciech Bielun nie wiadoma co z nią począć
Rekomendowane odpowiedzi