Ewa Witek Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 Czas ukradł moje marzenia wydarł z zakamarków duszy moich objęć snów rozpędził po rozstajnych drogach rozwiał po górach ... a przecież ukryłam je przed nim w pudle ze skrzypcami kołysce na strychu zasuszonym bukiecie traw zeszycie z wierszami snach na jawie... otuliłam suknem utkanym z miłości wiary nadziei wspomnień tęsknoty... czas ukradł moje marzenia wydarł z zakamarków duszy moich objęć snów... 6
[email protected] Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 @Ewa Witek Ewciu czas nie kradnie... tylko zabiera, nie patrz za Siebie, nie bądź bezimienna. Wszystkiego Dobrego, miłego czwartku. 1
joanna53 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 dobry wiersz, pozdrawiam:)
Ewa Witek Opublikowano 22 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 @joanna53 Bardzo dziękuję . Pozdrawiam !
Ewa Witek Opublikowano 22 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 @[email protected] Czas jednak kradnie . Gdyby tylko zabierał , to byłaby szansa, że kiedyś odda . A on niczego nie oddaje . Nie jestem bezimienna . Mam swoją tożsamość , osobowość, styl i charakter . Jestem Ewą z krwi i kości . 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 Witam - najlepiej schować w sercu - nie zginą zawsze z nami. Pozd. 1
Ewa Witek Opublikowano 22 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 @Waldemar_Talar_Talar Dziekuję za przeczytanie. Również pozdrawiam .
fregamo Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 @Ewa Witek Ta końcówka nie potrzebna, ale jest całkiem... Pozdrawiam. Zapraszam do mnie.@Ewa Witek
Nata_Kruk Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... ten fragment szczególnie we mnie gra... i... nie zatracajmy marzeń, one pozwalają trwać. Pozdrawiam.
Ewa Witek Opublikowano 23 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 @Nata_Kruk Dziekuję za przeczytanie i recenzję ! 1
Rekomendowane odpowiedzi