Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) zmierzamy do celu w odwróconej zależności oddechów konfrontacja trwa drażnisz oddaję z nawiązką a kiedy pochłaniasz krzywiznę zatykasz usta żeby skończyła się dyskusja Edytowane 21 Września 2020 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 4
w kropki bordo Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 @Marcin Krzysica nie podoba mi się ten tekst nawet bardzo. Konfrontacja, drażnienie, odwrócona zależność oddechów....nie wiem co opisujesz......"zatykasz usta żeby skończyła się dyskusja" czy opisujesz gwałt ? Bo na pewno nie jest to erotyk, jak dla mnie...a "pochłaniasz krzywiznę neuronów" to jest zupełnie od czapy! 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) @w kropki bordo Heh dziękuję za tak żywiołową rekacje i za komentarz nie patrzyłem zupełnie z takiej strony jednak co odbiór czytelnika to inne spostrzeżenia. Dziękuję @Justyna Adamczewska za serducho i tobie również Gabrys za obecność. Edytowane 21 Września 2020 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 Marcinie, myślę co napisać.
violetta Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 bardzo fajne, takie drobiazgowe.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spokojnie :) wystarczy oddychać ciekaw jestem interpretacji :) Dziękuję
ekversisto Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 @Marcin Krzysica no te neurony to jakby z innego wiersza się urwały :) reszta poddaje się interpretacji 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poprawiłem :) Ciekawe jakiej ??
ekversisto Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 @Marcin Krzysicawiersz mi się podoba najbardziej kiedy udaję, że trzeci wers od końca nie istnieje :) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja lubię go taki jaki jest :) Moglo by być zatapiam usta ale wtedy bylo by jednoznacznie Edytowane 21 Września 2020 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi