Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) były żonkile tulipany krokusy kalina bzy konwalie piwonie dziś pozostały po nich tylko zapachy i żal tamtych dni dziś tylko chryzantemy astry i samotna ostatnia z róż w moim ogrodzie zasypia mówiąc do widzenia kończy się mój czas ale nie martw się mój miły kalendarz szybko mknie nim się obejrzysz znowu zakwitną twoje marzenia w ogrodzie barwnym jak sny Edytowane 10 Września 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu sobie z usuń, reszta fajna.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - zginęła mi edycja po ostatnich modernizacjach forum. Ale niże jest poprawnie. Dzięki za czujność i czytanie miły kolego. Pozd. 1
M.A.R.G.O.T Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 @Waldemar_Talar_Talar musisz bardziej dbać o różę :) Pozdrawiam.
M_arianne Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Lepiej by było ; "tamtych dni" A w moim ogródku kwitnie akurat więcej białych kwiatków. Pozdrawiam. Edytowane 10 Września 2020 przez >Marianna< (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - staram się ale i tak przemija...dziękuje za przeczytanie i nie tylko. Udanego pełnego uśmiechu popołudnia życzę Witam - miło cię widzieć - przekonałaś mnie - poprawiłem. Ciepełka życzę 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 @Bączek_Bączyński - @Joachim Burbank - witam i dziękuje panowie,
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) @Natuskaa - miło cię widzieć za co dziękuje uśmiechem. Edytowane 11 Września 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) @Radosław - dziękuje serdecznie za odwiedziny i nie tylko... Pozd. Edytowane 14 Września 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi