Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 Matoł dąż, Somalija daj ... i lam, os żądło tam.
Somalija Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Henryk_Jakowiec hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Somalija Śmiejesz się a to jest dowód że trawiłem w środek celu tylko ja, chociaż strzelało do tej tarczy bardzo wielu. pozdrawiam ;))) 1
Somalija Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) @Henryk_Jakowiec oj, rzadko się zdarzają strzały, ponieważ moja uroda i rozum wielu odstraszają Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Edytowane 2 Września 2020 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Somalija Przedstawiasz siebie w krzywym zwierciadle żeby odstraszyć, usunąć z drogi lecz dla mnie zawsze będziesz królewną bo pisarzyna ze mnie ubogi. Ja tam ukrywam swoją brzydotę garbem się także nie będę chwalił żeby zachować nić konwersacji więc się nad sobą nie będę żalił. Pozdrawiam ;)))
Somalija Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Henryk_Jakowiec jaka tam królewna, raczej trująca ropucha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Ale ciii, bo gdy Pan Ropuch się dowie... .
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Somalija Wtedy będziesz mieć partnera niekoniecznie do kumkania bo możecie przecież wspólnie iść na kursy rechotania. Pozdrawiam ;)))
Somalija Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Henryk_Jakowiec hahaha, a pamiętasz jak miałam się uczyć rymowania. Skończyło się na zamiarach. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Somalija Niech za miarę mi posłuży i linijka i metrówka. bo metrówką zmierzę słowa a linijką krótsze słówka Proszę zapisz w notesiku trata tata trata tata a o resztę to już pytaj nie mnie, ale literata. On po litrze ci podpowie jeśli jeszcze mówić zdoła że z nauki nic nie wyjdzie bowiem z dymem poszła szkoła. Wniosek prosty i jedyny licz na siebie moja droga albo módl się nieustanie by otrzymać dar od boga. Moja misja zakończona teraz na profity pora lecz tu rodzi się pytanie czy mi dać je jesteś skora? p.s. Taka właśnie jest poezja dyplomacja oraz sztuka a kto inne ma zamiary innych recept niech poszuka. pozdrawiam ;)))
Rekomendowane odpowiedzi