Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Sylwester_Lasota prowadzę fundację, wcześniej przez lata na swoim. Większość ludzi tylko chce. Daj. Daj więcej. Trzeba najpierw włożyć, żeby móc coś wyjąć.  Inwestować - to podejmować ryzyko. Z tym gorzej. W samotności jest tak samo. bb
    • @Sylwester_Lasota   Kto pierwszy poda rękę kto pierwszy rzuci kamień Kto pierwszy widzi zmianę Kto się odważy złamać Wykona ruch - kto pierwszy i wyjdzie zza schematu. Projekcje to podstawa, więc pierwszy się uratuj. Samotny na pustyni i w tłumie jest tak samo, to wina jest w ludzkości czy wina w postrzeganiu? Kto nudzi się na codzień i na wakacjach nuda, to nudny świat oglada bo w nim utknęła ....   Kto poda pierwszy rękę, kto myśli samodzielnie. Kto sam pomoże sobie nie będzie już w potrzebie Wtapiam się we wszechświat, jak trybik układanki, znajduję dziuplę sobie i śpiewam kołysanki. Czasami ptak zaśpiewa, czasami i odleci, jestem jak ziarnko piasku w dziejowej tej zamieci.
    • na nic walki między sobą rozpleniają tylko zło Europy My ozdobą jeszcze czas by zmienić ją   alegoria, alegoria ma ukryty ważki cel alegoria, alegoria w dekalogu widzi życia sens
    • @Mariusz Szwonder   Panie Mariuszu.   O wytworach sztucznej inteligencji w dziale palindromów, to jeszcze nic mi nie wiadomo.   Nie zgłębiałam takiej możliwości.   Profesor Tadeusz Morawski nie poruszał tego tematu.   Nie wiem, co na to pozostali uczestnicy działu palindromów.   To była dla wszystkich uczestników dobra nauka i rozrywka.   Jeśli chodzi o nową pozycję, to gratuluję przedsięwzięcia również prawdziwemu ilustratorowi, i prawdziwym korektorkom.   Uczestnicy tego działu też są prawdziwi. (Współautorzy w niektórych książkach Profesora Tadeusza Morawskiego)   Nie umiem wykorzystywać sztucznej inteligencji do tworzenia palindromów. Jestem prawdziwa.   Nowa książka chyba nie ma prawie nic wspólnego z tym działem palindromów na poezja org?   Jednakże miło wiedzieć. Chętnie poczytam.                       Marianna_MW  - autorka palindromów w dziale palindromy    Można też kliknąć 1 stronę działu palindromy, i poczytać od końca, czyli od początku?                        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...