Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Wiesław Jasiński Właśnie zrozumiałam, dlaczego rzuciłam na Pana klątwę wieczystej tęsknoty za pisaniem do mnie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Nie są winne palce, które odcinały warkocze, nim gazowa mgła zalepiła krzyk gardeł.   Nie są winne palce, które wlewały napalm w żelazo, nim jego rozbłysk zawiesił lampiony w dżungli.   Nie są winne palce, które obracały zimny klucz w ogniwie łańcucha u taczki skazańca.   Samych niewinnych zna historia.  
    • @Somalija   A ja jestem po trzech pracach, miałem szkolenie z Obrony Cywilnej w Archiwum Akt Nowych, a Obrona Cywilna to nic innego jak Wojsko Cywilne, niedawno miałem trening w Wojskach Obrony Terytorialnej i strzelałem z karabinu powtarzalnego BOR kalibru 7,62 mm, natomiast w latach dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku Żandarmeria Wojskowa nauczyła mnie BAS-u, dalej: śpię na twardym materacu i często robię brzuszki, także: pompki - nigdy w życiu nie interesowała mnie żadna kariera na wolnym rynku, więc: jestem antyklerykalnym propaństwowcem i czego jeszcze łaskawa pani nie rozumie?   Łukasz Jasiński 
    • a noce są nieprzespane szepczą i uganiają się wokół myśli instynktownie otwierają mi oczy   zaczytałem się można już odetchnąć resztką wybudzonego wiersza  
    • @Łukasz Wiesław Jasiński Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym podziałem, ponieważ posiadam bardzo dużo cech męskich, rozwijam karierę i nawet ostatnio dostałam premię...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...