Barbara Tadaj Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2020 "Pustka" Zagryzam myśli topię niepokój szukam dźwięków żeby nie bolało. Sny nie dają spokoju wiercą dziurę w mózgu. Wypełnia pokój melancholia Przydusza blask. Oczy szeroko zamknięte zasuwają kotary masek. Jeden punkt przyciąga wzrok jest mnie pół. Jesteś tatuażem na mojej duszy. Okaleczyłeś mnie. 3
Konrad Koper Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @Barbara Tadaj Wiersz średni- nie ta kategoria...
Victoria Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @Barbara Tadaj Dobry, pozostawiający z chwilą refleksji wiersz. Pozdrawiam serdecznie :)
[email protected] Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @Barbara Tadaj "Ludzie nie potrafią długo znosić pustki". - Veronica Roth. Pozdrawiam Barbaro, może ta pustka jest przyczyną... samobójstw?
Barbara Tadaj Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @Konrad Koper A możesz mi coś poradzić?
Rekomendowane odpowiedzi