Pan Ropuch Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 I kręcą się wokół niego jak muszki owocówki skuszone aromatem odkorkowanego wina niezbyt dobrego coraz mniejsze zataczają kręgi tak jakby żadna nie chciała być tą pierwszą w końcu stało się – odważnie jedna się zebrała w sobie i już się upaja już swój ślad zostawia to soki i zapachy przywiodły mnie tu na żer 3
ais Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 Tytuł coś około komentarzowy, ale nic nie przychodzi mi do głowy: Help... 1
Victoria Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 @Pan Ropuch Tak pomyślałam, że jestem trzecią muszką owocówką ;))) Fajny pomysł na wiersz ;) Pozdrawiam :) 1
Pan Ropuch Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) W tym momencie nie jestem już tylko wystawiaczem niedobrego wina, ale i czwartą muszką pod nim ;) Tytuł to jak zwykle zabawa znaczeniem, językiem i słowem komentatorsko przyszło mi wpierw do głowy później z racji trunku i zaśpiewu dodałem końcówkę ja pewnie na wzór stolicznaja (stolichnaya) by finalnie w czym ostatnio troszkę dłubię onoja nie, nie od paranoji to pochodzi, a od trzech(4) osób w jednym on, ona, ono i ja :DDD Pan Ropuch Pozdrawiam Edytowane 27 Lipca 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi