w kropki bordo Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2020 mówiłam że nie przyniesie wiosny w ogóle nie przyleciała czekałam do wieczora siejesz trawę a co jeśli wzejdzie niebieska powiesz że bogu się pomyliło bo za dużo wina przesadzasz drzewa kaleczą niebo dom z oknami od zawietrznej żeby psy nie rozszarpały naszych tętnic to dobry pomysł na dzisiaj a jutro wiatr na pewno zmieni kierunek pocałuj mnie 280320 4
Somalija Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2020 @w kropki bordo wszystko, co nas otacza, i o co zabiegamy jest nieważne. Najważniejsze jest odczuwanie i bliskość.
w kropki bordo Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2020 @Somalija Si :) I jeszcze, że strach jest irracjonalny, jeden napędza kolejny :) Dziękuję za komentarz i odwiedziny :) Miłego weekendu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2020 @w kropki bordo jeszcze jeden mi został, ale tamten jest łatwiejszy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Marta Fatyga Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2020 @w kropki bordo Ten mi się podoba,wyczuwam nutkę nostalgii. Pozdrawiam. 1
w kropki bordo Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2020 @Marta Fatyga Dziękuję, nutka nostalgii w każdym moim tekście. Miłego :)
Czarek Płatak Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 O jak bardzo z podobaniem. Mniam :)
Rekomendowane odpowiedzi