Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Tańczę tańczeniem świętych
Nie, nie wstyd mi
Tańczę z cieniami swoich
Ludzi sporo się zbiera
Mnie gniew nie boli
Tłum mi tłumi go
Ja się nie opieram
Walki będą przychodzić
Być tylko bez przepychu
Być szczerze tu.
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
I zarówno - Ukraińcy - jak i nasi różni sojusznicy - po prostu uważają, że lotnisko w Jasionce niedaleko Rzeszowie i nasze drogi krajowe - autostrady są ich, nie - to nie jest ich - to jest nasze i w związku z czym - czy komuś to pasuje - czy też nie, to - zamykamy i robimy - remonty. Pan Prezydent Senior - Andrzej Duda I historycznie rzecz biorąc: wyżej wymienione lotnisko jest po prostu moje - przed Drugą Wojną Światową moi przodkowie mieli tam Dwór, a nie jakiś tam dworek i czego jeszcze nie rozumiecie? Łukasz Wiesław Jan Jasiński Herbu Topór -
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
"A prowadzenie polityki międzynarodowej należy do Prezydenta Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej - to głowa państwa mianuje ambasadorów na wniosek Prezesa Rady Ministrów - Premiera." Łukasz Jasiński -
Przez Berenika97 · Opublikowano
Płynąc na fali postać widzę z oddali. Ten wąs ...poznaję! To Dali! A z nim jego "Fale" płyną wciąż na fali.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
obraz S. Dali "Fale" -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@MigrenaO rany! Dzieje się! Porażający, brutalnie szczery i ważny, wbija się pod skórę. To wiersz do przeżycia i przemyślenia. „ale…” a jednak czasem – na tym samym plastiku, co śmierdzi jak przyszłość, ktoś narysuje serce palcem czasem kochankowie nie gaszą światła żeby zobaczyć się w oczach marzenia nie zniknęły tylko zmieniły kształt ubrane w memy ukryte w playlistach i paczkach z Allegro z opcją „za pobraniem” to prawda gnijemy wolno, w ładnym opakowaniu ale nawet w tym rozkładzie ktoś czasem zatęskni za czymś więcej niż powiadomienie o promocji więc może, piszmy listy bez adresu wiersze jak dziury w betonie w które wpadnie czyjeś „może” i zakiełkuje bo przecież nie każdy karaluch chce być tylko karaluchem W komentarzu napisałeś, że "coś ciągnie Cię w surrealizm" ....Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Tymczasem · Opublikowano
@Alicja_Wysocka Kochana Alicjo.... natchnienie mi gdzieś zginęło i za nic w ściecie nie mogę go odnaleźć...widziałaś go gdzieś może? Za to u Ciebie pięknie.... poetycko ;)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne