Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Mówi szlachcic do szlachcica twoja żona się zachwyca mną i mówi jaśnie panie kiedy męża mi nie stanie bo to różnie w życiu bywa często szpady on dobywa jakaś sprzeczka, bijatyka i mój mąż na zawsze znika wtedy będę po grób twoją a ramiona twe ostoją będą dla mnie a twe usta już ogarnia mnie rozpusta więc mój najjaśniejszy Panie zanim się mężowi stanie jakaś przykra niespodzianka chcę już dzisiaj jak kochanka zrobić próbę twej męskości i zaszaleć w szczególności mam na myśli moją ciążę staraj się a wtedy zdążę niech za życia on zapłacze, że zrobiłam go rogaczem ten wysłuchał, wąs podkręcił rzekł, - więc bierz ją jak masz chęci. Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Henryk_Jakowiec zmiana tytułu (wyświetl historię edycji) 3
Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) @Henryk_Jakowiec hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Henryk w całej swej istocie . Ps. A czy czytałeś moj wiersz, bo jestem ciekawa opini. Tylko szczerze, nie tak, że dajesz mi serduszko ,,po znajomości'' Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
tetu Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 Ośmiozgłoskowiec ma to do siebie, że nie trzeba się martwić o jakieś średniówki i takie tam;) Zawsze płynie, jak ten. Za poczucie humoru zostawiam uśmiech i podobaśka. Pozdrawiam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 @tetu O to autorowi szczególnie chodziło żeby czytających do śmiechu skłoniło albowiem powtarzam to już po raz enty opis sytuacji prócz ukrytej puenty powinien zawierać scenki rodzajowe frywolne, rubaszne oraz przygodowe bowiem nasze życie jest wielką przygodą gdzie u kresu drogi śmiech jest jej nagrodą. pozdrawiam ;))) 1
tetu Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak:) Nic ująć, nic dodać. Świetnie to ująłeś i jeszcze ubrałeś w rymy. Brawo! Miłego wieczoru.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 @tetu Rymy proste, śpiewne rymy, którym nie brak i estymy jeśli podmiot chce rozgłosu to dodaję ciut patosu przebarwienia sytuacji także częstych zwrotów akcji i powrotów do korzeni gdy potrzeba autor zmieni i z jeziora wnet piskorza wrzuci w otchłań, wprost morza a że to są kołomyje więc się piskorz w morzu wije. pozdrawiam :)))
Rekomendowane odpowiedzi