Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @KOBIETA  Poeci mają niewyobrażalnie rozwiniętą wyobraźnię, bez udziału oczu widzą więcej  czują bardziej. Czasem przy czytaniu wiersza, potrafię się zawiesić jak mój staruszek komputer - i powiem Ci - bardzo to lubię :)
    • @Alicja_Wysocka   tak myślałem, że mi go nie dasz !!!!!   w końcu nie rozdaje się brylantów nieznajomym !!!!   a moje pióro ?   nie każde pióro potrafi tworzyć domki z wierszy.   moje może by dało radę stworzyć bunkier otoczony minami i zaporami przeciwczołgowymi.   czasami czuję jakby moje pióro było granatem z wyciągniętą zawleczką.   ale kiedy je odłożę i czytam co napisałem, dostrzegam, ze to zwykły cienkopis kupiony w Auchan za dwa pięćdziesiąt.    
    • @Alicja_Wysocka Zamieniam się we wzrok i sluch. Zapodawaj!
    • @Arsis nie wiem uwieszą, ale seler naciowy do naturalny afrodyzjak:)
    • jeden mam rok po okamgnieniu widziałam nagość ludzi zbyt wielu   mama tak kładła mnie na podusi umyła dała zjeść ogrzać w duszy   kim była Stasia i czy straciła sens życia z ludźmi - li - wszyscy odchodzą   zapominają co sprzed godziny godzinki tylko zostają ze mną          
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...