Luule Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 pudełka i worki spakowane hermetycznie w wieczne kiedyś aż nadejdzie dzień uporządkowania póki co plastyka dopasowania w trybie auto - wersja 3.4 3.0 wnosiło poprawki próby aranżacji dalej poleciało po linii zasiedziałość w branży brak pomysłu czy zapału a wystarczyłoby przemyć okna odchylić zasłony i wpuścić wiatr w firany słońce z refleks(j)ami może drogie zmiany nie są wcale potrzebne może wystarczy wcisnąć odśwież 6
iwonaroma Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Oryginalne ujęcie, zakończenie super. Zdrówka
MIROSŁAW C. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 @Luule Wiem po sobie, że tak niewiele, czyni cuda... Pozdrawiam.
M.A.R.G.O.T Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 @Luule Tak niewiele czasem potrzeba, by wszystko wyglądało inaczej... Pozdrawiam :)
ais Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Luule Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Iwo, cieszy mnie Twój komentarz:) @MIROSŁAW C. @M.A.R.G.O.T jak najbardziej. Czasem szuka się po kątach, ma jakieś plany co do siebie na generalny nawet remont, sięga po różne przepisy z obcej kuchni, co nie zawsze jest dla nas najlepsze. Choć nie ma jednego rozwiązania, to czasem wystarczy drobna praca nad tym co jest. Dziękuję za ślady:) @ais niby znam z tym biurkiem, ale zawsze mnie to uśmiecha:) ale puste biurko może być też oznaką uporządkowania:) choć ja osobiście jestem przeciwnikiem dzisiejszej mody na meblowy minimalizm i sterylność, inaczej, ja bym się w tym nie czuła dobrze. A co do generalnego, to właśnie zbyt nabałaganione, że ciężko w ogóle od czegoś zacząc. ThankU4❤ Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Luule (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 Byłoby fajnie. Tymczasem brak miejsc żeby te wszystkie gzory pomieścić.
Gość Radosław Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Różne są drogi do zmiany. Tu refleksyjne i kreatywnie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi