tetu Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) uczyń mnie wolnym odkochaj nie zostawiaj furtki w razie czego skreśl z listy osób zagubionych znam jedną uczy się dorastania dlatego musi odejść od słów które są jak zapadnia uczyń mnie silnym bym nie wracał a wszystko co żywe żywcem pogrzebał język włożony w ucho podrażnia zmysły toteż jestem pełen zbuntowania słowotwórczych przewinień (ars poetica ma swoje ofiary) tak! mogę być ofiarą tylko proszę nie czyń mnie poetą Edytowane 14 Czerwca 2020 przez tetu (wyświetl historię edycji) 2
[email protected] Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 @tetu Skreślam na wieki Tetu z listy, blankiet od dziś Twój czysty. Pozdrawiam Tetu, kopę lat.
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 @tetu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny wiersz Testu. Temat, który przetoczył krew w żyłach wielu wrażliwców. Pozdrawiam serdecznie
iwonaroma Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 Podoba się, wyjąwszy ten wers z nawiasem, może niekonieczny? albo inaczej sformułowany. Widzi mi się zbyt... no nie wiem jak to określić, oficjalny, dydaktyczny etc. Ale oczywiście mogę się mylić :) Pozdrowienia
tetu Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo Ci Grzesiu dziękuję czysty blankiet mi pasuje;) Fenks:) Valerio, Dag Wam też dziękuję za poczytanie i podzielenie się słowem. Pozdrawiam. Iwuś, wers z nawiasem potrzebny, zostaje. Nie wyobrażam sobie, aby mógł być inaczej sformułowany;) Dzięki za wizytę i własne spojrzenie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi