Marek.zak1 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Dawniej z szablą był w galopie teraz kłusem mknie na mopie. Ceni równouprawnienie, lecz czy ona ma go w cenie? Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 4
Konrad Koper Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 @Marek.zak1 Zgrabny, zabawny, uszczypliwy- pisany rymem !! Zajrzyj do mnie- proszę.
WarszawiAnka Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 Czy panują prawa stare, czy nadchodzą prawa nowe, kto mężczyzną jest - nie może sobie dawać wejść na głowę. :) Pozdrawiam 2
iwonaroma Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 Niektóre kobiety chcą zdominować mężczyzn, a kiedy im się to uda, gardzą nimi... ot, kto zrozumie kobietę ;) Kto zrozumie kobietę, ten jest gość :) Szanować a jednocześnie prowadzić - oto sztuka :) 2
Marek.zak1 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem dokładnie tego samego zdania, dodam, że lubią raczej tych łobuziaków, niż grzecznych i jeszcze, że jazda na mopie takim nie zaszkodzi:). Pozdrawiam. Kiedyś napisałem "instrukcję obsługi kobiety" i rzeczywiście punkt 1: jak w Twojej puencie:). M
iwonaroma Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 :) Tak. Jeździć na mopie można dwojako: albo poddańczo albo jak zwycięzca :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardziej trafnie nie można:))
WarszawiAnka Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 @Sylwester_Lasota : Dziękuję. :)
WarszawiAnka Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 @Wiesława : Dziękuję. :)
MIROSŁAW C. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2020 @Marek.zak1 Tak myślę, że już w Adamie było coś z pantoflarza. Mógł nie zrywać, wiadomego jabłka... 1
Marek.zak1 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eureka, to mógł być początek, a te pantoflarskie geny przyszły do nas:). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi