Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Moondog Opublikowano 21 Maja 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) po Tobie mam pewnie bezinteresowne serce na zawsze zostaniesz w mojej w pamięci nim w płuca złapałem pierwsze powietrze Ty już czekałaś bym podniósł powieki niech słowa wyrażą co dusza szepcze bo źródłem mi jesteś bezkresnej otuchy dziś już zmężniałem jak Schwarzenegger a patrzysz na mnie jakbym nosił pieluchy powiem tak szczerze i trochę się chwaląc to najpiękniejsze co z serca płynie składam z wdzięczności w twe ręce mamo jestem szczęściarzem bo jestem Twym synem Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez Moondog (wyświetl historię edycji) 8
MIROSŁAW C. Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 @Moondog91 Jest na świecie piękna istota, u której jesteśmy wiecznymi dłużnikami – matka.
Gość Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) Uśmiechała się, wymagała, czasami krzyczała, uczyła i kiedy jej potrzebowałam zawsze była :) Nawet dzisiaj wchodzi na palcach w nocy do mojego pokoju i zamyka mi okno - żebym się nie zaziębiła :))) Piękny, napisany miłością wiersz :) Pozdrawiam :) Edytowane 22 Maja 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Moondog Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 @Marek.zak1 Dziękuję pozdrawiam @MIROSŁAW C. to prawda pozdrawiam @CafeLatte Mam tak samo pozdrawiam
Somalija Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 @Moondog91 uuuu wzruszyłam się. Też mam synka, co prawda małego, ale chciałabym kiedyś dostać chociaż dwa wersy takiego wiersza. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi