Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 Zrzędził kogut na swej grzędzie, że tak dalej być nie będzie a powodem są kokosze, które rzekły, że ja noszę przyciemnione okulary co efektem jest, że szpary nie rozróżniam po ciemności więc nie sprawiam im radości. Cichcem chodzą do kurnika w którym kogut kawał byka reproduktor kurzych jajek kwok, kokoszek, cichodajek nie odstawia na bocznicę bo on zawsze miewa chcicę i fuszerki nie odwala każdą z kurek zadowala. Jednak wszystko jest do kresu a że kogut interesu nie pilnował jak należy to na pieńku teraz leży nadal zrzędzi i narzeka na swe stadko, na człowieka ale na nic biadolenie wnet ostatnie wyda tchnienie. 3
Gość Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @Henryk_Jakowiec Kogut był fajny i miły a wszystkiemu winne są kury które go w końcu wykończyły ;)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 kurki też w niepamięć pójdą wymyślono nowe jutro kogut już nie będzie fikał przyszła pora na indyka ten potężny jest i basta fakt że dużo dłużej wzrasta nic mu dzisiaj nie umniejszy w konsumpcji delikatniejszy indyk nie zje byle czego karmę dobrą ma kolego i dla ludzi jest rarytas więc niech dalej nikt nie wnika schabowego zje z indyka mięso z udek też połyka ma obiadek pierszorzędny zdrowy smaczny i oszczędny Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @Henryk_Jakowiec a wiesz, że kury jeśli nie mają koguta, to jedna z kur, której najbliżej w sensie fizjologii, zmienia płeć. Zaczyna produkować męskie hormony i znów kury mają koguta.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 @CafeLatte Nie tylko kogut miewa pod górkę żeby na grzędzie podszczypać kurkę wiem to po sobie, kiedy na wczasach piesze wycieczki w pobliskich lasach uskuteczniałem filmując łanie lecz natrafiałem na takie panie, które do łani owszem podobne i jedna w drugą w piękno zasobne jednak jak łanie też nieprzystępne lecz gdy odbyłem rozmowy wstępne i gdy do tego szelest gotówki zadziałał panie w formie rozmówki podały cenę o raz warunki - kocyk, przekąski, mocniejsze trunki obowiązkowo zabezpieczenie przystałem na to, bo ja seks cenię.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 @Somalija Także samo i wśród ludzi jeśli komuś już się nudzi kiedy dość swej płci już mają to się też przeistaczają.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 @Jacek_Suchowicz Przyznam rację w sprawie menu kto drobiowe mięsko ceni i kto lubi jeść w nadmiarze ten indyka pewnie wskaże jednak patrząc z drugiej strony kogut jest niezastąpiony on się nosi z wielką gracją i dowodzi kurzą nacją a zaś indyk to gulgocze i korale jak warkocze nosi - czy to jest pokuta? Ja tam stawiam na koguta. Kogut zawsze wzorem w modzie o nim mówi się w zagrodzie więc mężczyźni tego ptaka uważają za chojraka ja ze swoim k... jestem tylko kogucikiem ale też obrosłem w piórka trójka synów no i córka. pozdrawiam :)))
Rekomendowane odpowiedzi