Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Mel666  Siostro ja po " pierwszym " czytaniu odbieram " warstwowo ", bo sam tytuł już na wskazuje:) tradycyjnie już  mam " burzę uczuć " po nim ;) I jakoś mnie tak wiedzie, że piosenkowo trochę  i melodia i " tup tup".  Pozdrawiam z zachwytem

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Charismafilos trochę koloru od czasu do czasu nie zaszkodzi :)
    • Alicja w Krainie Czarów    przysiadła   wysiadła   po drugiej stronie lustra   poczuła się pusta     Zdrowia! :)    
    • Dzisiaj zanoszę Tobie Kochany Ostatnie dni strachem przypudrowane  Ta Siła spod spodu tak mocno wybiła Kołysząc, ten pył w niepamięć zrzuciła.   Tatuaż i blizna na zawsze w pamięci Tych kilku ostatnich przeżytych miesięcy Spotkanie po latach starego spojrzenia Na rzeczy ukryte pod światłem istnienia.   Jak można nie widzieć, gdy coś leży obok, Nie słyszeć, gdy śpiewa, rozkwita na nowo?   Miłości moja, kruchości piękna Najbardziej bądź we mnie  gdy nikt nie pamięta, tak głośna i miękka,  za bardzo jedwabna, kolczasta lecz giętka mosiężna kotwica,  oddechu przynęta.     -Kapirinia
    • Jar kota. I nadeżre boby bober. Że Dania to kraj?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...