Iwka Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma A ja myślę, że to ściema Wszędzie dobrze gdzie jesteśmy Mamy wpływ na własne treści Na treść życia i codziennej prozy Myślisz co do garnka włożyć Inni martwią się o więcej floty A mają w garażu trzy samoloty - serio, czy żartujesz? Chociaż hajs szczęścia nie daje To zapytaj kilku typów jaki hype na ich głośniku Że "dziewczyny chcą się tylko ciągle bawić" I zatracać się bez granic Moje myśli w inną stronę skierowane Myślę nad tym co będzie dalej Chcę mieć pełną kontrolę nad własnym torem Jak każdy kierowca z Redbulla Chociaż życie pisze swoje scenariusze Jestem na etapie, że nic nie muszę Przez to się duszę Myślę teraz o Tobie Zobacz, znowu to robię Znowu się na tym łapię Dlatego przelewam to na papier Miałam myśleć już o sobie Staram uczyć się na błędach To największa udręka Stawiasz siebie poza podium To karygodne Nie oczekuj medalu Wyłącz opcję krytyka, inni mają status VIP-a - Ty też możesz mieć! Jeśli dla innych jesteś zerem Kto ma być Twoim przyjacielem? - ale takim szczerym Nie ma ludzi Nie ma sensu Nie ma czasu Nie ma słońca Nie ma fal I nie ma deszczu To nic nie zmienia Bo myślę, że to wszystko to jedna wielka ściema
Iwka Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 @Kot Cały sekret tkwi właśnie w tym żebyśmy faktycznie byli, a nie tylko bywali. Pozdrawiam!
puszczyk Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Rozumiem, że to tekst rap. Wówczas jakoś się broni.
Antosiek Szyszka Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to prawda :(
Iwka Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @puszczyk Tak, zdecydowanie.
Rekomendowane odpowiedzi