Iwa-Iwa Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Strych u babci Gdy wchodzisz po schodach czujesz jak pod tobą skrzypią, on kryje w sobie tajemniczość, raz kiedy byłam mała, zachodzę, coś poruszać pod ubraniami zaczyna. To małe kotki, a to ci fajna rodzinka. Zanosiłyśmy im z siostrą mleko, bawiłyśmy się z nimi aż robiło się ciemno. Strych do dzisiaj ten sam, nic się nie zmieniło, wiem bo byłam tam, lecz kotków tam nie było. 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Witaj - ciepły ten wiersz pachnie tęsknotą...no i te kociaki. Miłego ci życzę.
Iwa-Iwa Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za pozytywne odwiedziny pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ais Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Na strychu u mojej babci straszyło. Strasznie bałam się babcinego domku. W Twojej opowieści jest serdeczny, ciepły klimat, zapach babcinego ciasta drożdżowego i mruczące kotki. Wprosiłam się na Twój strych, ale już zmykam :) Pozdrawiam.
Iwa-Iwa Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babcia zawsze jakieś ciasto mi upiekła mój ukochany jabłecznik a wpraszaj się ile chcesz :)
Rekomendowane odpowiedzi