Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Miasto jest spokojem utwardzonym w okopie jednostki wśród panującej wokół wojny   Pozamiasto jest chaosem wyobrażeń tańczących w parującej rosie stworzeń w autonomii szeleszczącej trawy   w obłoku betonu duszę się przewidywaniem duszę się cyklonem nudnego jazgotu duszę się chichotem i oddechem obcej myśli   naoliwiony, gdy kręce się wokół świata, a nie świat się wokół mnie kręci słyszę niedosłyszalną wcześniej ciszę - oddycham będąc zębatką w liminaluum zieleni  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Dziękuję, Czarodziejko Alicjo :-)
    • @violetta ujarzmić własną energią ? Ale w jakim celu?    dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

wszystko się da ! wystarczy się dzielić. Dobrą energią i intencjami czego i Tobie życzę!     
    • @.KOBIETA. Tak to można nazwać :-) Prawie wszystko, co napisałem napisałem dla kobiet, lub z myślą o kobietach. Otwarcie  i bezwstydnie adoruję kobiecość, ale kto mnie zna, wie, że nie seksbomby, ale matki są dla mnie najpiękniejszymi kobietami.   Zawsze była w moim pisaniu erotyka. Kiedy Piszę o Bogu "On/ Ona", to robię to bez poczucia grzechu i z przekonaniem teologicznym. Jedna z was, słusznie, powiedziała mi to wprost.   Wiesz, K. erotyzm w życiu człowieka uważam za... ŚWIĘTY dar, z którego powinniśmy z radością i wdzięcznością korzystać, obdarowując się nim z uwagą, szacunkiem, czułością... Powinniśmy się łączyć i chcieć mieć dzieci, kiedy odnajdziemy "drugą połówkę" - i wiem , że to jest irytujący pogląd dla młodej "wolnej" :-) ale nie kłamię: to jest (może największe) piękno i sens życia człowieka. Widzę kobiety bez dzieci, po 35. i mogę im tylko współczuć, a 30% par nie może mieć dzieci.   Jesteśmy podobni. Czujemy tę sferę tak, jak człowiek (wdzięczny za dar życia) powinien... Uprzedzałem, ze jestem "heretykiem" w każdej religii. Pozdrawiam, "psotko". 
    • @.KOBIETA. nie da się ujarzmić ludzi właścią energię :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...