Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 jedną drogą idę czytam jej drogowskazy uczę się od nich jak iść dalej idąc rozumiem że życie to nie wypadkowa że głębszy w nim ukryty sens zawsze w nią wierze maluje o niej obrazy piszę wiersze rzeźbie ją ona przemawia do mnie mówi kiedyś ujrzysz mój kres - zbłądzisz będziesz płakał ja mimo wszystko idąc nią zawsze jestem sobą mimo że się potykam 2
Lach Pustelnik Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Waść, nie ograniczaj się aż tak bardzo do tej jednej. W ten sposób innych nie poznasz, a o jednej wciąż tworząc, temat wyczerpiesz... Chyba że nie...?
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - nie wyczerpie bo tą drogą jest moje życie. Dzięki za przeczytanie i głosik - to wszystko' jest miłe. Pozd.
Lach Pustelnik Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Fakt, życie ma się jedno ( inaczej mają koty i kobiety) - ale drogami można różnymi podążać:) Życzę tych najciekawszych!
fregamo Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 @Waldemar_Talar_Talar wszyscy będziemy płakać
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie - dzięki że zajrzałeś. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi