Magdalena Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 Noszę ponure stany przytwierdzam je do głowy łapią się włos za włosem dbając o ogrody wilgoci przemęczam dzień pisząc z tłustymi włosami dobre jędrne kurwa prawie prawie koniec 2
Lach Pustelnik Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 Popraw mnie proszę, jeśli źle zrozumiałem bo, że tak studentki piszą pracę, już kiedyś czytałem...:)
Magdalena Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) @Lach PustelnikTak to ciągle była ta sama praca temat jej ... matematyczność świata Siadam do magisterki, dopiero zacznę być nie miła Edytowane 24 Lutego 2020 przez Magdalena świata (wyświetl historię edycji)
Lach Pustelnik Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... "świat", czy też "świata"? Konkurencja dla "Naszego Matematycznego Wszechświata " Tegmarka? Chętnie bym się zapoznał z tą pracą:)
Magdalena Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ,,Czy przyroda jest matematyczna?" na podstawie myśli Życińskiego i Hellera. Spadam, dobranoc Edytowane 25 Lutego 2020 przez Magdalena literówka (wyświetl historię edycji)
Karina Westfall Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 @Magdalena matematyczność świata zakrawa mi na prawdopodobną nieskończoność tematów ograniczoną tylko ludzkim umysłem. Czas pewnie Ci się ciągnie a po drodze przeżywasz turbulencje na wielu życiowych płaszczyznach. Wynika to pewnie ze względnych różnic pomiędzy wzorcami a tym, co przypadkiem znajduje się w nawiasach kwadratowych, w dodatku podniesione to potęgi. Hahaha bełkot. Włosy umyjesz, jak skończysz, a już prawie tam jesteś. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy :)
Magdalena Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już skończyłam, na szczęście to filozofia a nie wzory, pozdrawiam dzięki
Annie Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 Męka tworzenia. :) Przyroda jest fraktalna.
Magdalena Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to też jest teoria matematyczna, dobrego dnia
Rekomendowane odpowiedzi