Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) za ostatni grosz kupie marzenia na które mnie nie stać za ostatni grosz kupie sny które znikają gdy budzę się za ostatni grosz pochowam to co mnie boli czyli zło za ostatni grosz poproszę Boga by powiedział czy prawdą jest Edytowane 11 Lutego 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Lach Pustelnik Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2020 Co prawda nie wiem którego boga chcesz pytać, bo jeśli tego który mi na myśl przychodzi, to za jeden grosz możesz go... wiesz co zrobić?:))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O tym nie pomyślałem - więc dorzucę zeta - może przemówi. A tak szczerze to masz rację - bo ta wiara jest uwarunkowana od pieniędzy - czym więcej dasz tym większe masz boskie poparcie - a czemu to każdy wie - płacimy za tę wiarę od narodzin aż po pogrzeb - przykre to ale prawdziwe. Dzięki że zajrzałeś. Pozd. 1
Rekomendowane odpowiedzi