Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @KOBIETA znałem kogoś kto kochał dopaminę gdy palił trawkę to było męczące                           ale to zły nurt, ileż można być stłumionym ogniwem
    • taka piękna wyspa  tylu ważnych ludzi  jestem w niebie czy w piekle  mamo tato kto mnie z tego snu zbudzi    złote klamki setki drzwi  przebrania szepty maski rogi kły  ta co wraca łyka łzy  ma na nadgarstkach ślady   mamo tato ja się boję  zupełnie naga przed nimi stoję  mam niespełna dziesięć lat wszędzie ten brokat patrzy na mnie jakiś dziad  poluzował już swój krawat  za chwilę rzuci się w moją stronę  moje ciało jest zmrożone  mam być grzeczna mam być tłem  mam oddychać ale mniej    taka piękna wyspa  tylu ważnych ludzi  jestem w niebie czy w piekle  mamo tato kto mnie  z tego snu zbudzi     
    • @FaLcorN   śliczny wiersz Kornel :) jestem zachwycona.!!!        Rytmem duszy … Gdybyś mnie kiedyś namalował byłabym czystą bielą płótna finezją pędzla w Twoich dłoniach i obietnicą barwy jutra.  Pejzażem nocy, której zmysły pokolorują srebrem usta szkicem spragnionym wypełnienia kartą gdy nie chce być już pusta.! Namiętny pigment złotej farby nasyca ciało pożądaniem,  maluj legato rytmem duszy a obraz stanie się wyznaniem.         @bazyl_prost   Kornel jest czystą dawką dopaminy ;)   
    • @Waldemar_Talar_TalarPełen franciszkańskiego ducha :)   (...) Pod gwiezdnym niebem w polu rozkładam gospody. Snem i płaszczem nakryty, śpię wszędzie bezpieczny. U głowy mej zatknięty kij, jak krzew jabłeczny, Rodzi mi kwiat marzenia i owoc swobody. (...)   L. Staff
    • @FaLcorN @FaLcorN tak jakoś zinterpretowałem , bawcie się dobrze 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...