Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

nasza muzyka - org.fm

Mateusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Jasiński nie wiem, ja pracowałam od maleństwa, miałam 8 lat już miałam swoje pieniążki:) nie wiem co to bieda:) uczułam się, pracowałam i jeszcze zajmowałam się rodzeństwem, do babci jeździłam na wykopki, w szkole prowadziłam szkółki drzew, sadziłam je, prowadziłam czy w podstawówce czy w liceum ogródek i szklarnie. Jadłam wyhodowane rzodkiewki, ogórki, rabarbar. Co roku robiłam słoiki, cała spiżarnia była w jagodach, piklach. Pamiętam koleżankę Anię, z których zajadałyśmy się nowo otworzonym słoiczkiem ze śliwką czy ogórasami. 
    • @Radosław Sugerując się tytułem, wchodząc w treść dla mnie... Rodzicielstwo "kontrolne'

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Można zbyt za mocno... kochać i wolność skrócić. Pozdrawiam 
    • @violetta   I mieszkać pod mostem i jedzenie jeść ze śmietnika, tak? Poza tym: w wieku licealnym młodzi ludzie nie mają wyboru, de facto: są niewolnikami systemu i dopiero później dojrzewają - kiedy mają wolność od rodziców (zgodnie z polskim prawem: to rodzice mają obowiązek utrzymywać własnych dzieci podczas nauki, jeśli chodzi o studia - nie mają już obowiązku) i od systemu - państwowego, samorządowego i religijnego...   Łukasz Jasiński   
    • @Nata_Kruk Hmm, nie wiem co na to sztuczna inteligencja, która wygenerowała ten "utwór". W sumie, to prawa autorskie mam. Wstawiając ten tekst chodziło mi raczej o refleksję. Dokąd to wszystko zmierza ? Stajemy się sztuczni jak owa inteligencja.  ...dziś czytam o zmniejszeniu gramatury czekolady Milka i wszystko dla dobra klienta. ALE przecież tej czekolady nie da się i tak jeść. Otwierasz i czujesz jakbyś wchodził do Rossmanna. I tak jest z wieloma słodyczami, wszystko sztuczne. Kiedy powiemy NIE ? Myślę, że jest na to szansa sądząc po wielu komentarzach pod tą informacją na portalach. Świat wariuje, dlatego poezja musi wyjść na ulice.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...