Katarzyna Brzezińska Opublikowano 30 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Wyrosła wśród wrzasku najeżonych przekupek handlujących wrogością każdego dnia Wśród ludzi... Każdego dnia patrząca na krzywdę zło na pracę ponad siły na wyzysk Od ludzi, dla ludzi... Spoglądająca w porflel wypchany drobnymi złożonymi z tych czterech złotych na godzinę Świat pełen gorszych i lepszych... Przerażona przyszłością szukająca odpowiedzi której wciąż nie ma bo takie czasy Ciężko jest być człowiekiem.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Hm, prawdę mówiąc to średnio - może dobey pomysł, ale wykonanie gorsze... ja oczywiście skasowałbym kropki, przecinki i duże litery, ale to moja mania :) ... nie jest źle, ale bez rewelacji. Pozdrawiam Nieśmiertelności życzy - Nieśmiertelny
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 31 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Dziękuję Arku za komentarz. Wielokropki to oczywiście naleciałość. Po prostu częściej zajmuję się tworzeniem prozy niż poezji i tam pewniej mi się stąpa. Ale jeśli jest możliwość spróbowania czegoś nowego - to czemu nie skorzystać? Pozdrawiam serdecznie Kasia
Emalka Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Kasiu są emocje, przebija sie w tym wierszu trwoga i wrażliwość autorki. Otwartych oczu i serca życzę. Jestem na taaaak:)
Rekomendowane odpowiedzi