Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje Nato, cieszę się razem z Tobą. :)

Nie wiem tylko, czy jeszcze będzie szansa, żebym mógł policzyć te Kruki. :)

Jeśli tak, zaklepuję. :) 

Zauważyłem, jak już się wylogowałem, więc wracam

- jakoś umykają mi ostatnio różne ciekawe rzeczy.

Serdecznie pozdrawiam. 

Opublikowano

Bożeno... dziękuję... :) ale... tak wyszło, że jest, a o drugim nawet nie myślę, trzeba by pisać, a u mnie nie sypią się...

Janko... Tobie także za słówko dziękuję... :) ale chyba bardziej za 'wspólną' radość.. ;)

Oczywiście... można, można... ja nie Harlan Coben... Tak więc, zaklepane.

Pozdrawiam Was serdecznie.

Opublikowano (edytowane)

Gratuluję pani Krukowo/Kruczanko :)

Ja sobie druknąłem mały zbiorek we własnym zakresie.

Dla mnie pewnie już nie starczy...?

Pozdrawiam. FK.

Edytowane przez Franek K (wyświetl historię edycji)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 ... ulecą myśli  przygaszone  tylko im znane    w cieple  nabiorą śmiałości    zdobędą od motyli  kolorów  od ptaków  radości    z uśmiechem  podarują je sobie i już ... ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • @Marek.zak1 @violetta @.KOBIETA. @Berenika97 @Rafael Marius @Anastazja1 @wiersze_z_szuflady @Radosław                Mareku Masz rację - nie chodzi o „jedną z wielu”, tylko o tę jedyną, przy której człowiek przestaje szukać dalej. Problem w tym, że często rozumiemy to dopiero wtedy, gdy drzwi już dawno się zamknęły. Pozdrawiam serdecznie.   violetto Chyba właśnie o to chodzi —-żeby choć raz naprawdę zdążyć się zakochać, zanim zacznie brakować czasu. Reszta to tylko głośniejsze lub cichsze wspomnienia. Pozdrawiam   .KOBIETO. Dziękuję Tak, jedno serce w zupełności wystarczy - pod warunkiem, że człowiek nauczy się je w końcu dobrze trzymać i nie gubić po drodze.   Bereniko97 Bardzo dziękuję za tak piękny i uważny komentarz. Chyba rzeczywiście najbardziej boli nie hałas samotności, tylko cisza mieszkania, które pamięta więcej niż człowiek chciałby pamiętać.   Rafaele Marius Dziękuję Może dlatego, że tango i samotność od dawna dobrze się rozumieją - jedno i drugie lubi wracać nocą.   Anastazjo 1 Tak  skojarzenie z Márquezem było całkowicie zamierzone. A cytat, który przywołałaś, właściwie mógłby być mottem tego wiersza - bo czasem bardziej żyjemy tym, co pamiętamy, niż tym, co naprawdę się wydarzyło.   wiersze_z_szuflady Dziękuję serdecznie. Chyba właśnie wtedy wiersz naprawdę zaczyna żyć - kiedy ktoś odnajduje w nim kawałek własnej historii. Pozdrawiam.   Radosławie Dziękuję. Najbardziej cieszy mnie właśnie słowo „prawdziwy”, bo chyba tylko takie wiersze mają sens.  
    • @Poet Ka dla mnie kolor włosów ma znaczenie, to symbol, ale zdaję sobie sprawę, że dla czytelnika może nic nie wnosić. Ciebie zaciekawił, więc to jest in plus. Dziękuję za przeczytanie i pozytywny odbiór. Pozdrawiam :)  
    • @Annna2Bardzo możliwe, że to jednak marzycielskie są tony. Było tak kiedys, jest tak teraz, tylko inne, ciągle inne, nazwałbym je czynnikami, się pojawiają niestety ://  @Laura Alszer Chętnie zajrzę na fb, priv wiadomość już jest :)
    • @Poet Ka  wszystko już było, to, co teraz jest- było. Ale wiesz- mimo diametralnych różnic we wszystkim. Dmowski i Piłsudski potrafili się porozumieć- nawet ponad osobiste urazy- gdy sprawa była tego warta- osiągnięcie niepodległości po latach niewoli- taką była
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...