Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Chciałabym poinformować, że powstał tomik moich 'pisadełek', o czym dowiedziałam się na koniec grudnia, kiedy wręczono mi autorski egzemplarz. Wiadomo, nakład w takich przypadkach jest limitowany i właśnie dzisiaj dotarł do mnie pakiecik z tzw. resztą. Jeden egzemplarz już mam i nie potrzeba mi więcej. Jeżeli ktoś z Was byłby zainteresowany i chciałby, w domowym zaciszu, policzyć wszystkie kruki na okładce, poproszę o kontakt na pocztę e-mail. Imię z wielkiej litery; liczba - koniecznie cyferki; reszta raczej wiadoma.... :) NataDolnaKreskaCzterystaDwaMałpaOpKropkaPl Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 14 Stycznia 2020 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 14
WarszawiAnka Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Gratuluję. Nato - i życzę kolejnego tomiku! :) Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Anno, Iwona... dziękuję Wam kobietki... :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Mateusz... dziękuję za reakcję... :) Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2020 Gratulacje, fascynacja dla mnie jeden, dedykacja oczywiście jest wskazana adres podam jutro z rana. serdecznie pozdrawiam:) HJ
Nata_Kruk Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Henryku, masz zaklepane... :) .. jutro zadziałam. Również pozdrawiam. Przy okazji polecam film, "Dureń", właśnie obejrzałam na TVP Kultura. Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Paweł Artomiuk... dziękuję za reakcję... :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2020 Gratulacje :) fajnie zobaczyć swoje dzieci w rzeczywistym opakowaniu
Nata_Kruk Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2020 Marcinie, dziękuję i szepnę... masz rację, fajny moment/chwila, trzymać w dłoniach "własne dzieciaki" i... tak jakoś dziwnie się poczułam w pierwszej chwili... Pozdrawiam... :)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2020 Gratuluję. Drugi, jak mniemam w drodze :) Pozdrawiam :)
jan_komułzykant Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Gratulacje Nato, cieszę się razem z Tobą. :) Nie wiem tylko, czy jeszcze będzie szansa, żebym mógł policzyć te Kruki. :) Jeśli tak, zaklepuję. :) Zauważyłem, jak już się wylogowałem, więc wracam - jakoś umykają mi ostatnio różne ciekawe rzeczy. Serdecznie pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Bożeno... dziękuję... :) ale... tak wyszło, że jest, a o drugim nawet nie myślę, trzeba by pisać, a u mnie nie sypią się... Janko... Tobie także za słówko dziękuję... :) ale chyba bardziej za 'wspólną' radość.. ;) Oczywiście... można, można... ja nie Harlan Coben... Tak więc, zaklepane. Pozdrawiam Was serdecznie.
Nata_Kruk Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 Tomasz Kucina... dziękuję... :)
Gość Franek K Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Gratuluję pani Krukowo/Kruczanko :) Ja sobie druknąłem mały zbiorek we własnym zakresie. Dla mnie pewnie już nie starczy...? Pozdrawiam. FK. Edytowane 25 Stycznia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 Franek K... :) sympatyczny wpis, dziękuję Ci i... nie drukuj, szkoda papieru... dostaniesz 'gotowca'. Pozdrawiam.
_M_arianna_ Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) @Nata_Kruk Serdeczne gratulacje :) Edytowane 28 Stycznia 2020 przez ~Mari*anna~ (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 Mari*anno... serdecznie dziękuję... :)
beta_b Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2020 Dopiero doczytałam i bardzo się cieszę, gratulacje, Natko. Jeśli jeszcze Ci coś zostało, cała bym się uśmiechnęła ;) ale dla mnie najważniejsze, że tu jesteś z nami. bb
Nata_Kruk Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2020 Beato... dziękuję i... będziesz miała okazję uśmiechnąć się... ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi