kot szarobury Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Fajnie warsztatowo i z pazurkiem humoru oraz przymrużonym, a może (przymrożonym?) okiem. Rym okalający (!!!), nie liczę zgłosek bo nic nie zazgrzytało. chociaż, to nie całkiem ładnie komentować komentarze, to przy przędzę-przepędzę uśmiechnąłem się lekko, bo zagrało mi jak zabawy słowem. Poza tym jedno rzeczownik, drugie czasownik, więc nie ma mowy o pielgrzymce do Częstochowy. Pozdro
WarszawiAnka Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @Dag : Dziękuję - tak mi miło na początku Nowego Roku. :)
WarszawiAnka Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @kot szarobury : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że wiersz Ci się podobał. Masz rację - jest tu szczypta humoru i oko chwilowo przymrożone... :) Rym okalający bardzo lubię. Dziękuję i pozdrawiam. :)
iwonaroma Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Taki optymizm... :) oby się utrzymał do końca...roku, jak już ten rok nie będzie taki nowy ;)
WarszawiAnka Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 @iwonaroma : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aby optymizm się utrzymał potrzebna jest determinacja! :) Dziękuję i pozdrawiam :) 1
WarszawiAnka Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 @iwonaroma : Dziękuję - oby nam uśmiechu wystarczyło... :)
WarszawiAnka Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 @huncwot : Dziękuję za twój głos. :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 I pyk, utwór już w ładnej, gustownej ramce. ;-)
WarszawiAnka Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 @Wędrowiec.1984 : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i dzięki za dopracowanie ramki. :)
Rekomendowane odpowiedzi